boomlinksc
boomrechtsb
Menu
Menu
wijn_2019

WIJN, COCKTAILS & BIER

WIJN

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan kun je je tegoed doen bij ons semi-overdekte wijnterras met meer dan 20 soorten wijn! Van een Chileense sauvignon tot een intense rode wijn uit Italië.

De huiswijn komt van de welbekende wijnboer Ilja Gort en is de SLURP! wijn. SLURP! is een pure, eerlijke wijn, gemaakt van rijpe druiven en vindt zijn oorsprong in het zonnige Languedoc in Zuid-Frankrijk. Geen toeters en bellen, maar gewoon lekkere sappige boerenwijn en natuurlijk de liefde en het vakmanschap waarmee hij is gemaakt.

Het enthousiaste wijnteam kan je alles vertellen over het aanbod in combinatie met jouw gerecht. Kortom, kom voor een lekkere fles of gewoon een glas een kijkje nemen bij de het wijnterras en laat je verrassen!

“Allez, happy TREK en alvast hartelijk sante” - Ilja Gort
wijn_cocktail_1500

COCKTAILS

TREK in een Gin-Tonic, Strawberry Daiquiri, Mojito, Disaronno Sour of bijvoorbeeld een Espresso Martini? Dan kun je bij de cocktailbar terecht! Dit is een kleine greep uit het assortiment met cocktails gemaakt van o.a. Disaronno, Tia Maria, Bloom Gin, Barceló en Green All’s.

Wist je dat Disaronno Amaretto oorspronkelijk uit de plaats Saronno in Italië komt? Het bestaat al sinds 1525 en heet eigenlijk Amaretto di Saronno (Amaretto uit Saronno).

Het geheim van Disaronno is dat zij de pit van een abrikoos gebruiken in het bereidingsproces. Samen met alcohol en suiker ontstaat er dan Disaronno. Het smaakt naar amandel, maar de abrikozenpit simuleert deze geur, zonder ook maar één amandel te gebruiken. Om het amaretto te noemen is er geen amandel nodig, want amaretto bekent bittertje.

Laat je verrassen door de smaakvolle kunstwerken van onze bartenders!

Disaronno Special
bier_default2

bier

Een echte bierliefhebber? In de Biergarten is er genoeg keuze in Speciaalbieren; van heerlijke blonde biertjes, stevige IPA’s tot een frisse Weizen en uiteraard ons vertrouwde Kornuit Bier!

In Nederland kwam speciaalbier in de jaren 80 op de markt doordat de vraag toenam. De kleine brouwerijen kwamen op en al snel ontstonden er meer biermerken. Inmiddels zijn er meer dan 2000 speciaalbieren!
Speciaalbieren kun je, door de diversiteit van geuren en smaken, combineren met allerlei gerechten.

Scroll naar boven
Scroll naar top