TREK-UTRECHT

Utrechtse Bourgondiërs!

De voorgaande edities van Festival TREK in Utrecht waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie dit jaar weer welkom te heten in het Utrechtse Griftpark. Van donderdag 28 mei t/m maandag 1 juni staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – UTRECHT.

Ons geliefde Griftpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit lange Pinksterweekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Griftpark.
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Blauwkapelseweg 30, 3572 KC Utrecht
Griftpark, Utrecht

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht Centraal kan je het beste stadsbus 7 richting Voordorp of bus 55 richting Maartensdijk nemen en uitstappen bij bushalte Kleine Singel. Vanaf daar is het nog 4 minuutjes lopen naar het Griftpark.

Ook bus 74 richting Zeist, bus 77 richting Bilthoven en stadsbus 28 richting De uithof P+R gaan richting het Griftpark. In deze bussen moet je uitstappen bij bushalte Wittevrouwen. Vanaf daar is het nog een kleine tien minuutjes lopen.
Plan je reis via:

Auto

Vanaf de A27

Je neemt de afslag ‘veemarkt’, richting Utrecht stad. Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Bij de tweede rotonde (Eykmanplein ) ga je links af (3/4) naar de Blauwkapelseweg. Het Griftpark zie je na 500 meter aan je rechterzijde.

Vanaf de A2

Je neemt de afslag “Utrecht Noord”, en volgt de ringweg N230. Deze rij je helemaal af tot aan het Robert Koch plein, met links het Tuincentrum Overvecht.

Op deze rotonde ga je rechts af de Darwindreef op. Na het spoor heet deze weg de Eykmanlaan. Volg deze weg tot aan de rotonde (Eykmanplein ) en ga hier rechtdoor. Dit is de Blauwkapelseweg. Het griftpark zie je na 500 meter aan je rechterzijde.
Plan je route via:


Parkeergelegenheid

In heel het centrum van Utrecht geldt een betaald parkeren beleid. Als je je auto langs de weg parkeert betaal je hier tussen de €2,50 en € 4,60 per uur voor.

Ook is er vlakbij het Griftpark een parkeergarage, hier betaal je € 2,05 per uur met een maximaal dagtarief van €16,40. Adres: Parkeergarage de Grifthoek, Wittenvrouwensingel 96, 3514 AL, Utrecht

Kijk op de website van de gemeente Utrecht (www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/parkeren-bezoeker) voor het adres, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – UTRECHT – GRIFTPARK – 28 mei t/m 1 juni

Donderdag16.00 – 22.00 uur
Vrijdag16.00 – 23.00 uur
Zaterdag14.00 – 23.00 uur
Zondag (Eerste Pinksterdag)14.00 – 23.00 uur
Maandag (Tweede Pinksterdag)14.00 – 21.30 uur

Pin Only bij de barren!

Bij Festival TREK - Utrecht kun bij de barren niet met contact geld betalen.
Heb je dus trek in een lekker drankje vergeet dan niet je pinpas!
Bij de foodtrucks, attracties en het overige entertainment kun je eventueel nog wel met contant geld betalen.

Scroll naar top