boomlinksc
boomrechtsb
Utrecht_content_1500
pinonly

TREK-UTRECHT

Utrechtse Bourgondiërs, 

Met man en macht hebben we geprobeerd om Festival TREK naar een later moment deze zomer te verplaatsen. Helaas tevergeefs... De kogel is door de kerk; we trekken er in de zomer van 2020 niet meer op uit.  

Zoals jullie weten zijn er eind juni door onze overheid aangepaste coronamaatregelen afgekondigd voor evenementen. De afgelopen weken hebben mijn mensen en ik deze maatregelen nader bestudeerd en uitgebreid overleg gevoerd; o.a. over het te allen tijde waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen alle bezoekers en medewerkers op het terrein, het geleiden en monitoren van alle bezoekers (stromen), jullie verbieden mee te zingen en te dansen op de lekkere nummertjes die bij TREK horen, etc...

Het is de combinatie van deze en andere maatregelen die het voor ons als organisatie onmogelijk maakt om Festival TREK  te organiseren op de wijze zoals jullie dit van ons gewend zijn, die past bij jullie verwachtingen en waarbij wij kunnen garanderen dat jullie gezondheid op geen enkele manier in het geding komt.

We hebben daarom extra veel TREK in 2021 en kijken daar nu al enorm naar uit!
Verheug je op nog meer Food, Drinks & spektakel! 

De BurgeRmeester

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Blauwkapelseweg 30, 3572 KC Utrecht
Griftpark, Utrecht

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht Centraal kan je het beste stadsbus 7 richting Voordorp of bus 55 richting Maartensdijk nemen en uitstappen bij bushalte Kleine Singel. Vanaf daar is het nog 4 minuutjes lopen naar het Griftpark.

Ook bus 74 richting Zeist, bus 77 richting Bilthoven en stadsbus 28 richting De uithof P+R gaan richting het Griftpark. In deze bussen moet je uitstappen bij bushalte Wittevrouwen. Vanaf daar is het nog een kleine tien minuutjes lopen.
Plan je reis via:

Auto

Vanaf de A27

Je neemt de afslag ‘veemarkt’, richting Utrecht stad. Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Bij de tweede rotonde (Eykmanplein ) ga je links af (3/4) naar de Blauwkapelseweg. Het Griftpark zie je na 500 meter aan je rechterzijde.

Vanaf de A2

Je neemt de afslag “Utrecht Noord”, en volgt de ringweg N230. Deze rij je helemaal af tot aan het Robert Koch plein, met links het Tuincentrum Overvecht.

Op deze rotonde ga je rechts af de Darwindreef op. Na het spoor heet deze weg de Eykmanlaan. Volg deze weg tot aan de rotonde (Eykmanplein ) en ga hier rechtdoor. Dit is de Blauwkapelseweg. Het griftpark zie je na 500 meter aan je rechterzijde.
Plan je route via:


Parkeergelegenheid

In heel het centrum van Utrecht geldt een betaald parkeren beleid. Als je je auto langs de weg parkeert betaal je hier tussen de €2,50 en € 4,60 per uur voor.

Ook is er vlakbij het Griftpark een parkeergarage, hier betaal je € 2,05 per uur met een maximaal dagtarief van €16,40. Adres: Parkeergarage de Grifthoek, Wittenvrouwensingel 96, 3514 AL, Utrecht

Kijk op de website van de gemeente Utrecht (www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/parkeren-bezoeker) voor het adres, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

AANGEPASTE DATUM & OPENINGSTIJDEN MAKEN WE ZO SPOEDIG MOGELIJK BEKEND.

Pin Only bij de barren!

Bij Festival TREK - Utrecht kun bij de barren niet met contact geld betalen.
Heb je dus trek in een lekker drankje vergeet dan niet je pinpas!
Bij de foodtrucks, attracties en het overige entertainment kun je eventueel nog wel met contant geld betalen.

Scroll naar top