boomlinksc
boomrechtsb

TREK-UTRECHT

Utrechtse Bourgondiërs, 

Zoals jullie hebben vernomen heeft de Nederlandse overheid in overleg met het RIVM besloten om alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) verder te voorkomen. Helaas betekent dit dat Festival TREK - Utrecht niet op de geplande data kan plaatsvinden.

Op dit moment wordt er achter de schermen ontzettend hard gewerkt om Festival TREK - Utrecht te verplaatsen naar een later moment. Wanneer hier meer duidelijkheid over is zullen we dit dan ook via onze kanalen communiceren.

Pas goed op elkaar en hopelijk tot gauw.
De BurgeRmeester

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Blauwkapelseweg 30, 3572 KC Utrecht
Griftpark, Utrecht

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Vanaf Utrecht Centraal kan je het beste stadsbus 7 richting Voordorp of bus 55 richting Maartensdijk nemen en uitstappen bij bushalte Kleine Singel. Vanaf daar is het nog 4 minuutjes lopen naar het Griftpark.

Ook bus 74 richting Zeist, bus 77 richting Bilthoven en stadsbus 28 richting De uithof P+R gaan richting het Griftpark. In deze bussen moet je uitstappen bij bushalte Wittevrouwen. Vanaf daar is het nog een kleine tien minuutjes lopen.
Plan je reis via:

Auto

Vanaf de A27

Je neemt de afslag ‘veemarkt’, richting Utrecht stad. Bij de eerste rotonde ga je rechtdoor de Kardinaal de Jongweg op. Bij de tweede rotonde (Eykmanplein ) ga je links af (3/4) naar de Blauwkapelseweg. Het Griftpark zie je na 500 meter aan je rechterzijde.

Vanaf de A2

Je neemt de afslag “Utrecht Noord”, en volgt de ringweg N230. Deze rij je helemaal af tot aan het Robert Koch plein, met links het Tuincentrum Overvecht.

Op deze rotonde ga je rechts af de Darwindreef op. Na het spoor heet deze weg de Eykmanlaan. Volg deze weg tot aan de rotonde (Eykmanplein ) en ga hier rechtdoor. Dit is de Blauwkapelseweg. Het griftpark zie je na 500 meter aan je rechterzijde.
Plan je route via:


Parkeergelegenheid

In heel het centrum van Utrecht geldt een betaald parkeren beleid. Als je je auto langs de weg parkeert betaal je hier tussen de €2,50 en € 4,60 per uur voor.

Ook is er vlakbij het Griftpark een parkeergarage, hier betaal je € 2,05 per uur met een maximaal dagtarief van €16,40. Adres: Parkeergarage de Grifthoek, Wittenvrouwensingel 96, 3514 AL, Utrecht

Kijk op de website van de gemeente Utrecht (www.utrecht.nl/wonen-en-leven/parkeren/parkeren-bezoeker) voor het adres, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

AANGEPASTE DATUM & OPENINGSTIJDEN MAKEN WE ZO SPOEDIG MOGELIJK BEKEND.

Pin Only bij de barren!

Bij Festival TREK - Utrecht kun bij de barren niet met contact geld betalen.
Heb je dus trek in een lekker drankje vergeet dan niet je pinpas!
Bij de foodtrucks, attracties en het overige entertainment kun je eventueel nog wel met contant geld betalen.

Scroll naar top