boomlinksc
boomrechtsb
Festival TREK Maximapark web
pinonly

Jubileum Editie – 10 JAAR TREK!

Bourgondiërs vanuit het hele land!

Dit weekend is het feest! Mijn festival TREK bestaat 10 jaar en dat gaan we samen en groots vieren!

Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie, komende vanuit alle hoeken van ons land, van vrijdag 6 t/m zondag 8 september welkom te heten in het Maximapark van Utrecht. Speciaal voor dit weekend toveren we deze prachtige plek om tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table bij één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras, de Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier of de Sangria & Bubbels Bar.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Dit speciale weekend gaan we groots uitpakken. Hou deze website en onze socials daarvoor goed in de gaten en zet deze datums alvast dikgedrukt in je agenda.

Tot in het Maximapark in Utrecht!

Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres

Maximapark, Utrecht

 

TREK – UTRECHT – MAXIMAPARK – 6 t/m 8 september 2024

Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 – 21.00 uur

Bij Festival TREK kun je bij de barren niet met contant geld betalen.
Heb je dus trek in een lekker drankje vergeet dan niet je pin mee te nemen!
Bij de foodtrucks, attracties en het overige entertainment kun je eventueel nog wel met contant geld betalen.

Scroll naar boven