boomlinksc
boomrechtsb
PLR57376-kopie_tilburg
pinonly

Tilburgse Bourgondiërs!

Dit jaar is het feest, want mijn Festival TREK bestaat 10 JAAR! En wat kwamen jullie in dit decennium met velen. Samen genoten we van heel veel lekker eten, koude drankjes, theater, live muziek, nostalgische kermisattracties en heel veel meer!

Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie dit jaar van vrijdag 7 t/m zondag 9 juni weer welkom te heten in het Tilburse Spoorpark. Speciaal voor dit weekend toveren we dit prachtige park weer om tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table bij één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras, de Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier of de Sangria & Bubbels Bar.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Spoorpark.
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Kom in september ook naar de speciale jubileum editie in Utrecht!
Vanwege de 10e verjaardag van Festival TREK wordt dit seizoen feestelijk afgesloten met een speciale Jubileum editie in Utrecht. Kom van daarom ook van 6 t/m 8 september naar het Maximapark in Utrecht waarbij we dit samen met jullie groots gaan vieren!

Adres

Sint Ceciliastraat 1, Tilburg

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Plan je reis via:

Auto

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

Kijk op de website van de ANWB voor de dichtstbijzijnde locatie, de tarieven en overige info hierover.

TREK – TILBURG – SPOORPARK – 7 t/m 9 juni 2024

Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 – 21.00 uur

Bij Festival TREK kun je bij de barren niet met contant geld betalen.
Heb je dus trek in een lekker drankje vergeet dan niet je pin mee te nemen!
Bij de foodtrucks, attracties en het overige entertainment kun je eventueel nog wel met contant geld betalen.

Scroll naar boven