TREK-‘s-Hertogenbosch

Bossche Bourgondiërs!

De voorgaande edities van Festival TREK in ‘s-Hertogenbosch waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie komend jaar welkom te heten in het Zuiderpark.

LET OP: We verhuizen dit jaar naar het prachtige Zuiderpark.

Van donderdag 9 t/m zondag 12 juli staat het Zuiderpark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – ‘S-HERTOGENBOSCH.

Het Zuiderpark wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Zuiderpark!
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Zuiderpark, ’s-Hertogenbosch

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Plan je reis via:

Auto

Plan je route via:Parkeergelegenheid

De dichtstbijzijnde parkeergarage is St.- Jan. Je betaalt hier €2,40 per uur.

Kijk op de website van de gemeente ’s-Hertogenbosch (www.s-hertogenbosch.nl/parkeergarages) voor het adres, tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – ’s-HERTOGENBOSCH – ZUIDERPARK – 9 t/m 12 juli

Donderdag16.00 – 22.00 uur
Vrijdag16.00 – 23.00 uur
Zaterdag14.00 – 23.00 uur
Zondag14.00 – 20.30 uur
Scroll naar top