TREK-ROTTERDAM

Lieve Bourgondiërs,

Zoals jullie hebben vernomen heeft de Nederlandse overheid in overleg met het RIVM op maandag 23 maart een aantal extra maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) verder te voorkomen. Één van deze extra maatregelen is een verlenging van het verbod op evenementen in heel Nederland tot 1 juni 2020. Helaas betekent dit dat Festival TREK - Rotterdam niet op de geplande data kan plaatsvinden.

Op dit moment wordt er achter de schermen ontzettend hard gewerkt om Festival TREK - Rotterdam te verplaatsen naar een later moment in de zomer van 2020. In de tussentijd vragen we jullie om een beetje geduld totdat we hier meer nieuws over hebben. Wanneer dit zover is zullen we dit dan ook via onze kanalen communiceren. We hopen allemaal om jullie later deze zomer welkom te heten in ons Bourgondische dorp om samen te proosten.

Tot slot staat de gezondheid van onze bezoekers en crew te allen tijde bovenaan.
Pas goed op elkaar en hopelijk tot gauw.

De BurgeRmeester

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Blijdorp, Rotterdam

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal:

  • Neem metrolijn E richting Den Haag en stap uit bij halte Blijdorp. Vervolgens is het nog 5 minuten lopen totdat je in het Vroesenpark staat.
  • Neem buslijn 33 (richting Meijersplein) en stap uit bij halte Vroesenpark aan de Stadhoudersweg.

Plan je reis via:

Auto

Plan je route via:

Parkeergelegenheid

Kijk op de website van de gemeente Rotterdam (www.parkereninrotterdam.nl) voor de dichtstbijzijnde locatie, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

AANGEPASTE DATUM & OPENINGSTIJDEN MAKEN WE ZO SPOEDIG MOGELIJK BEKEND

Scroll naar top