boomlinksc
boomrechtsb
nijmegen_steden_2020

TREK-NIJMEGEN

Nijmeegse Bourgondiërs, 

Met man en macht hebben we geprobeerd om Festival TREK naar een later moment deze zomer te verplaatsen. Helaas tevergeefs... De kogel is door de kerk; we trekken er in de zomer van 2020 niet meer op uit.  

Zoals jullie weten zijn er eind juni door onze overheid aangepaste coronamaatregelen afgekondigd voor evenementen. De afgelopen weken hebben mijn mensen en ik deze maatregelen nader bestudeerd en uitgebreid overleg gevoerd; o.a. over het te allen tijde waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen alle bezoekers en medewerkers op het terrein, het geleiden en monitoren van alle bezoekers (stromen), jullie verbieden mee te zingen en te dansen op de lekkere nummertjes die bij TREK horen, etc...

Het is de combinatie van deze en andere maatregelen die het voor ons als organisatie onmogelijk maakt om Festival TREK  te organiseren op de wijze zoals jullie dit van ons gewend zijn, die past bij jullie verwachtingen en waarbij wij kunnen garanderen dat jullie gezondheid op geen enkele manier in het geding komt.

We hebben daarom extra veel TREK in 2021 en kijken daar nu al enorm naar uit!
Verheug je op nog meer Food, Drinks & spektakel! 

De BurgeRmeester

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Hunnerpark, Nijmegen

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Vanaf Nijmegen Centraal zijn er verschillende bussen die stoppen bij bushalte Hunnerpark.Alle bussen doen er ongeveer 8 minuutjes over.

Bus 300 richting Arnhem CS, Bus 33 richting Arnhem CS, Stadsbus 14 richting Arnhem CS, Bus 331 richting Arnhem IJsseloord 2, Stadsbus 3 richting Oosterhout Dorp, Bus 80 richting Millingen, Bus 58 richting Emmerich Bahnhof.
Plan je reis via:

Auto

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

Rondom het Hunnerpark geld een betaald parkeren beleid. Je betaalt hier rond de €2,50 per uur.

Vlak naast het Hunnerpark zit een parkeergarage, ook hier betaal je €2,50 per uur.

Kijk op de website van de gemeente Nijmegen (www.nijmegen.nl/diensten/parkeren-verkeer-en-vervoer/) voor het adres, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

AANGEPASTE DATUM & OPENINGSTIJDEN MAKEN WE ZO SPOEDIG MOGELIJK BEKEND

Scroll naar top