TREK-NIJMEGEN

Nijmeegse Bourgondiërs!

De voorgaande edities van Festival TREK in Nijmegen waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie dit jaar weer welkom te heten in het Nijmeegse Hunnerpark. Van vrijdag 5 t/m zondag 7 juni staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – NIJMEGEN.

Ons geliefde Hunnerpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Hunnerpark.
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Hunnerpark, Nijmegen

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Vanaf Nijmegen Centraal zijn er verschillende bussen die stoppen bij bushalte Hunnerpark.Alle bussen doen er ongeveer 8 minuutjes over.

Bus 300 richting Arnhem CS, Bus 33 richting Arnhem CS, Stadsbus 14 richting Arnhem CS, Bus 331 richting Arnhem IJsseloord 2, Stadsbus 3 richting Oosterhout Dorp, Bus 80 richting Millingen, Bus 58 richting Emmerich Bahnhof.
Plan je reis via:

Auto

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

Rondom het Hunnerpark geld een betaald parkeren beleid. Je betaalt hier rond de €2,50 per uur.

Vlak naast het Hunnerpark zit een parkeergarage, ook hier betaal je €2,50 per uur.

Kijk op de website van de gemeente Nijmegen (www.nijmegen.nl/diensten/parkeren-verkeer-en-vervoer/) voor het adres, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – NIJMEGEN – HUNNERPARK – 5 t/m 7 juni

Vrijdag16.00 – 23.00 uur
Zaterdag14.00 – 23.00 uur
Zondag14.00 – 21.00 uur
Scroll naar top