TREK-MAASTRICHT

Maastrichtse Bourgondiërs!

De voorgaande edities van Festival TREK in Maastricht waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie komend jaar weer welkom te heten in het Maastrichtse Stadspark. Van donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – MAASTRICHT.

Ons geliefde Stadspark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit lange weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Stadspark.
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Stadspark, Maastricht

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

We raden aan om vanaf Maastricht Centraal Station te lopen naar het Stadspark. Dit is een klein kwartiertje. Het stadspark ligt aan de andere kant van de Maas.

Mocht je toch het Openbaar Vervoer willen nemen, ga dan met stadsbus 3 richting Wolder, stadsbus 9 richting Pottenberg of stadsbus 4 richting Villapark en stap uit bij Bushalte Vrijthof. Het is dan nog 7 min lopen naar het Stadspark.

Ook kan je bus 50 richting Aachen, stadsbus 5 richting Heugem & stadsbus 1 richting de Heeg nemen. Uitstappen bij Bushalte Bonnefantenmuseum. Vanaf de bushalte is het nog 10 minuutjes lopen naar het Stadspark.
Plan je reis via:

Auto

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

Vlakbij het stadspark in Maastricht zit een Park & Walk. Je betaald hier €1,40 per uur met een maximaal dagtarief van €6,60.

Kijk op de website van de gemeente Maastricht (www.parkeren-maastricht.nl) voor het adres, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – MAASTRICHT – STADSPARK – 23 t/m 26 mei

Donderdag16.00 – 23.00 uur
Vrijdag16.00 – 23.00 uur
Zaterdag14.00 – 23.00 uur
Zondag14.00 – 21.30 uur