boomlinksc
boomrechtsb

TREK-MAASTRICHT

Maastrichtse Bourgondiërs, 

Zoals jullie hebben vernomen heeft de Nederlandse overheid in overleg met het RIVM besloten om alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) verder te voorkomen. Helaas betekent dit dat Festival TREK - Maastricht niet op de geplande data kan plaatsvinden.

Op dit moment wordt er achter de schermen ontzettend hard gewerkt om Festival TREK - Maastricht te verplaatsen naar een later moment. Wanneer hier meer duidelijkheid over is zullen we dit dan ook via onze kanalen communiceren.

Pas goed op elkaar en hopelijk tot gauw. 

De BurgeRmeester

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Stadspark, Maastricht

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

We raden aan om vanaf Maastricht Centraal Station te lopen naar het Stadspark. Dit is een klein kwartiertje. Het stadspark ligt aan de andere kant van de Maas.

Mocht je toch het Openbaar Vervoer willen nemen, ga dan met stadsbus 3 richting Wolder, stadsbus 9 richting Pottenberg of stadsbus 4 richting Villapark en stap uit bij Bushalte Vrijthof. Het is dan nog 7 min lopen naar het Stadspark.

Ook kan je bus 50 richting Aachen, stadsbus 5 richting Heugem & stadsbus 1 richting de Heeg nemen. Uitstappen bij Bushalte Bonnefantenmuseum. Vanaf de bushalte is het nog 10 minuutjes lopen naar het Stadspark.
Plan je reis via:

Auto

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

Vlakbij het stadspark in Maastricht zit een Park & Walk. Je betaald hier €1,40 per uur met een maximaal dagtarief van €6,60.

Kijk op de website van de gemeente Maastricht (www.parkeren-maastricht.nl) voor het adres, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

AANGEPASTE DATUM & OPENINGSTIJDEN MAKEN WE ZO SPOEDIG MOGELIJK BEKEND.

Scroll naar top