TREK-ENSCHEDE

Enschedese Bourgondiërs!

De voorgaande edities van Festival TREK in Enschede waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie komend jaar weer welkom te heten in het Enschedese Volkspark. Van vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – ENSCHEDE.

Ons geliefde Volkspark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Volkspark.
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Volksparksingel, Horstlanden-Stadsweide, Enschede

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Vanaf station Enschede is het 10 minuutjes lopen naar het Volkspark. Je hoeft alleen de Parkweg parallel aan het spoor af te lopen. Ook kan je stadsbus 1 richting Universiteit Twente nemen en uitstappen bij Bushalte Volkspark. Deze bus gaat ieder kwartier. Je bent zeker 2 hele minuten onder weg!
Plan je reis via:

Auto

Vanaf de A35 neem je afslag 26 Enschede-West, Westerval, Centrum. Deze weg rijd je af tot je bij een T-splitsing komt.

Rij linksaf de Volksparksingel op in de richting van het Centrum. Je buigt met de singel mee naar rechts. Je rijdt nu op de Parkweg. Sla de eerste weg rechtsaf (ingang parkeerplaats en ingang park).

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

 
Rondom heel het Volkspark, met uitzondering van de stadsmatenstraat, kun je gratis parkeren!

Kijk op de website van de gemeente Enschede (www.enschede.nl/parkeren-vervoer-bereikbaarheid/parkeren) voor de dichtstbijzijnde locatie, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – ENSCHEDE – VOLKSPARK – 14 t/m 16 juni

Vrijdag16.00 – 23.00 uur
Zaterdag14.00 – 23.00 uur
Zondag14.00 – 21.00 uur