boomlinksc
boomrechtsb

TREK-DEN HAAG

Haagsche Bourgondiërs!

De voorgaande edities van Festival TREK in Den Haag waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie dit jaar weer welkom te heten in het Haagse Westbroekpark. Van 11 t/m zondag 13 september staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – Den Haag.

Ons geliefde Westbroekpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Westbroekpark.
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Westbroekpark, Den Haag

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Het Westbroekpark is met het Openbaar Vervoer bereikbaar via tramlijn 9 halte “Nieuwe Duinweg” en buslijn 21 halte “Nieuwe Parklaan”.
Plan je reis via:

Auto

Vanaf de A44

Via de A44 richting Wassenaar (wordt later N44). Volg de borden richting Scheveningen Bad.Bij de verkeerslichten bij het Bilderberg Europa Hotel gaat u linksaf en voor het Holland Casino gaat u linksaf. Vervolgens gaat u de eerste straat rechtsaf (na het politie bureau) dit is de Nieuwe Parklaan. Bij de derde straat gaat u rechtsaf, dit is de Nieuwe Duinweg, meteen daarna ga je links af, dit is de Kapelweg.

Vanaf de A12

Bij het knooppunt Prins Clausplein gaat u rechtdoor tot aan de verkeerslichten (je bent dan al in Den Haag).Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. Bij Madurodam blijft u rechtdoor rijden op de Nieuwe Parklaan, het Westbroekpark ligt links van je. Bij de Badkapel (de derde straat links) gaat je linksaf. Je rijdt dan op de Nieuwe Duinweg, meteen daarna slaat u weer linksaf, dit is de Kapelweg.

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

In Den Haag geldt een tarief van maximaal €2,60 per uur voor het parkeren op straat. Rondom het Westbroekpark geldt een betaald en onbetaald parkeren beleid. Je betaalt in de betaalzone €2,10 per uur, maar je mag hier maximaal 2 uur staan.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is gelegen op ongeveer 1,1 kilometer lopen. Adres: Parkeergarage Zwolsestraat 426, 2587 VK, Den Haag.

Kijk op de website van de gemeente Den Haag (www.denhaag.nl/nl/parkeren) voor de dichtstbijzijnde locatie, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – DEN HAAG – WESTBROEKPARK – 11 t/m 13 september

Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 – 21.00 uur
Scroll naar top