boomlinksc
boomrechtsb
denhaag_steden_2020

TREK-DEN HAAG

Haagsche Bourgondiërs, 

Met man en macht hebben we geprobeerd om Festival TREK naar een later moment deze zomer te verplaatsen. Helaas tevergeefs... De kogel is door de kerk; we trekken er in de zomer van 2020 niet meer op uit.  

Zoals jullie weten zijn er eind juni door onze overheid aangepaste coronamaatregelen afgekondigd voor evenementen. De afgelopen weken hebben mijn mensen en ik deze maatregelen nader bestudeerd en uitgebreid overleg gevoerd; o.a. over het te allen tijde waarborgen van de 1,5 meter afstand tussen alle bezoekers en medewerkers op het terrein, het geleiden en monitoren van alle bezoekers (stromen), jullie verbieden mee te zingen en te dansen op de lekkere nummertjes die bij TREK horen, etc...

Het is de combinatie van deze en andere maatregelen die het voor ons als organisatie onmogelijk maakt om Festival TREK  te organiseren op de wijze zoals jullie dit van ons gewend zijn, die past bij jullie verwachtingen en waarbij wij kunnen garanderen dat jullie gezondheid op geen enkele manier in het geding komt.

We hebben daarom extra veel TREK in 2021 en kijken daar nu al enorm naar uit!
Verheug je op nog meer Food, Drinks & spektakel! 

De BurgeRmeester

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Westbroekpark, Den Haag

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Openbaar Vervoer

Het Westbroekpark is met het Openbaar Vervoer bereikbaar via tramlijn 9 halte “Nieuwe Duinweg” en buslijn 21 halte “Nieuwe Parklaan”.
Plan je reis via:

Auto

Vanaf de A44

Via de A44 richting Wassenaar (wordt later N44). Volg de borden richting Scheveningen Bad.Bij de verkeerslichten bij het Bilderberg Europa Hotel gaat u linksaf en voor het Holland Casino gaat u linksaf. Vervolgens gaat u de eerste straat rechtsaf (na het politie bureau) dit is de Nieuwe Parklaan. Bij de derde straat gaat u rechtsaf, dit is de Nieuwe Duinweg, meteen daarna ga je links af, dit is de Kapelweg.

Vanaf de A12

Bij het knooppunt Prins Clausplein gaat u rechtdoor tot aan de verkeerslichten (je bent dan al in Den Haag).Bij de verkeerslichten gaat u linksaf en bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. Bij Madurodam blijft u rechtdoor rijden op de Nieuwe Parklaan, het Westbroekpark ligt links van je. Bij de Badkapel (de derde straat links) gaat je linksaf. Je rijdt dan op de Nieuwe Duinweg, meteen daarna slaat u weer linksaf, dit is de Kapelweg.

Plan je route via:


Parkeergelegenheid

In Den Haag geldt een tarief van maximaal €2,60 per uur voor het parkeren op straat. Rondom het Westbroekpark geldt een betaald en onbetaald parkeren beleid. Je betaalt in de betaalzone €2,10 per uur, maar je mag hier maximaal 2 uur staan.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is gelegen op ongeveer 1,1 kilometer lopen. Adres: Parkeergarage Zwolsestraat 426, 2587 VK, Den Haag.

Kijk op de website van de gemeente Den Haag (www.denhaag.nl/nl/parkeren) voor de dichtstbijzijnde locatie, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – DEN HAAG – WESTBROEKPARK – 11 t/m 13 september

Vrijdag 16.00 – 23.00 uur
Zaterdag 14.00 – 23.00 uur
Zondag 14.00 – 21.00 uur
Scroll naar top