TREK-AMSTERDAM

Amsterdamse Bourgondiërs!

De voorgaande edities van Festival TREK in Amsterdam waren een groot succes. Daar ben ik als BurgeRmeester van TREK maar wat trots op. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie dit jaar weer welkom te heten in het Amsterdamse Amstelpark. Van vrijdag 17 juli t/m zondag 19 juli staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – AMSTERDAM.

Ons geliefde Amstelpark, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest!

Tot in het Amstelpark.
Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Adres & Bereikbaarheid

Adres

Amstelpark, Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat, Amsterdam.

De ingang is gelegen naast Restaurant Rosarium.

Kom met de fiets!

Het park is het makkelijkst te bereiken per bicyclette, dus we raden je aan om lekker op de fiets te komen!

Het Amstelpark in Amsterdam, ligt in stadsdeel Zuider Amstel tussen de Europaboulevard en de Amstel. De hoofdingang van het park is gelegen aan de Europaboulevard tegenover de A.J. Ernststraat. (Ingang gelegen naast Restaurant Rosarium).

Openbaar Vervoer

Het Amstelpark is 7 minuten lopen vanaf het RAI-station.

Op het RAI-station komen Tramlijn 4, 50, 51
Bus 62 stopt voor de deur bij halte Weerdestein.
Plan je reis via:

Auto

Met de auto is het Amstelpark bereikbaar via de snelweg richting Amsterdam.
Je neemt de Ring A10 richting de RAI en neemt de afslag RAI (S109).

Bij de verkeerslichten ga je linksaf de Europaboulevard op richting Amstelveen.
Na 500m zie je aan de linkerkant de hoofdingang van het Amstelpark.
Plan je route via:

GPS

Als je een gps systeem hebt, typ dan Arent Jan Ernststraat 1 in, je komt dan voor het Amstelpark uit.

Parkeergelegenheid

Kijk op de website van de gemeente Amsterdam (www.parkeren-amsterdam.com) voor de dichtstbijzijnde locatie, de tarieven en overige info hierover.

Openingstijden

Openingstijden

TREK – AMSTERDAM – AMSTELPARK – 17 t/m 19 juli

Vrijdag16.00 – 23.00 uur
Zaterdag14.00 – 23.00 uur
Zondag14.00 – 21.30 uur
Scroll naar top