boomlinksc
boomrechtsb
pagina_burgermeesterb

THEATER

Ook voor lokaal theater is er een plek op TREK! Vanaf opening tot in de avond kun je genieten van verschillende theatershows. De kleinste bezoekers van TREK kunnen zich vermaken bij het kindertheater. Door het park zullen de verschillende theatergroepen promotie maken voor de show en kun je voor een paar euro kaartjes kopen!

ADAM’S FAMILY

Even voorstellen...

Duece, Events en Entertainment is het vaste entertainment team van Festival TREK en heeft een doorlopend programma met verrassingselementen verspreid over het terrein! Bij TREK staan zij ook wel bekend als de ‘Adam’s Family’: een hechte groep van gedreven entertainers waarvan Adam, zoals hij dat zelf zegt, de ‘eindbaas’ is.

The Wicked Gambler vermaakt je met magische kaarttrucks en is hiernaast de meester van de Goochelshow.

Heb je een bijzondere boodschap voor een vriend(in) of een (nog) onbekende? Schrijf dan een postberichtje bij de postbode op TREK! Zij zal zorgen dat dit bij de juiste persoon terecht komt.

Zin in competitie? Het TREK, MEP- en VANGspel zijn niet meer weg te denken! Alles wat je nodig hebt is geduld, tactiek, reactievermogen en balans.

“We doen dingen met mensen in een kleine cirkel. Maar als je goed kijkt zie je een hele brede kring mensen die van een afstandje meeleven. Het concept, eten met theater, werkt”

Kortom, veel verrassende optredens, zowel op het terrein als in het theater!

theater_2019
Postbode (Aangepast)

POSTBODE

Heb jij een leuk bericht voor een ander? Schakel dan de TREK postbode in en schijf een hele speciale boodschap op onze ansichtkaart. Onze postbode zorgt deze snel, betrouwbaar en discreet bezorgd wordt bij de juiste persoon op het festival terrein.

straattheater

Op het terrein is er genoeg te zien en te doen, straattheater is in alle hoeken te bekennen. Verschillende acteurs, kunstenaars, theatergezelschappen of groepen promoten hun werk. Alles mag en alles kan!

Leuk weetje; straattheater is één van de oudste vormen van theater en gaat terug naar de Middeleeuwen. Er bestonden nog geen theaters dus traden artiesten op, op markten en kermissen.

theater_content_straattheatera
Scroll naar boven