pagina_burgermeesterb

THEATER

Ook voor lokaal theater is er een plek op TREK! Vanaf opening tot in de avond kun je genieten van verschillende theatershows. De kleinste bezoekers van TREK kunnen zich vermaken bij het kindertheater. Door het park zullen de verschillende theatergroepen promotie maken voor de show en kun je voor een paar euro kaartjes kopen!

In elke stad is er iets anders te zien en de laatste updates van de programmering zijn te vinden via het Facebook evenement waar jij heen gaat!

ADAM’S FAMILY

Even voorstellen...

Duece, Events en Entertainment is het vaste entertainment team van Festival TREK en heeft dit jaar een doorlopend programma met verrassingselementen verspreid over het terrein! Bij TREK staan zij ook wel bekend als de ‘Adam’s Family’. Adam is namelijk, zoals hij dat zelf zegt, de ‘eindbaas’ van de groep en is te herkennen aan zijn zware, donkere wenkbrauwen, vierkante kaken en meestal gekleed in een gestreepte plofbroek met bretels. Adam: “Mijn collega’s en ik zorgen voor theater, muziek en acts op het terrein. Het gaat hier om meer dan eten alleen. Eten en drinken is mooi, maar je moet er wel wat kunst bij doen”.

Dyan, ‘The Wicked Gambler’, ook onderdeel van het team, vermaakt je met magische kaarttrucks en hiernaast is hij de meester van de Goochelshow; laat je op alle dagen verwonderen!

Norn is het altijd vrolijke dansende meisje die je keer op keer weer tegen komt. Maarten entertaint je met een mix van spelletjes en theater; “We doen dingen met mensen in een kleine cirkel, boksen, een quizje, verkleedpartijtjes. Maar als je goed kijkt zie je een hele brede kring mensen die van een afstandje meeleven. Het concept, eten met theater, werkt”.

Kortom, veel verrassende optredens, zowel op het terrein als in het theater! En om de avond helemaal af te maken; dagelijks is er rond de klok van 22:00 uur een spectaculaire vuurshow, dit wil je niet missen!

theater_content_adams
theater_content_biechten

BIECHTEN

Het TREK dorp heeft een eigen pastoor en bij een pastoor hoort een kerk. Bij een kerk hoort biechten en dit kun je weer doen bij de pastoor. In het biechthokje, of aan de waslijn. Anoniem of niet, je vuile was buiten hangen zodat je opgelucht naar huis kan!

straattheater

Op het terrein is er genoeg te zien en te doen, straattheater is in alle hoeken te bekennen. Verschillende acteurs, kunstenaars, theatergezelschappen of groepen promoten hun werk. Alles mag en alles kan!

Leuk weetje; straattheater is één van de oudste vormen van theater en gaat terug naar de Middeleeuwen. Er bestonden nog geen theaters dus traden artiesten op, op markten en kermissen.

theater_content_straattheatera
theater_content_trouwen

trouwen

Elkaar het ‘ja’ woord geven? Dat kan! En wel door de enige echte BurgeRmeester als trouwambtenaar! Een TREK-huwelijk bij de kerk van TREK. Lijkt dit jullie wel wat? Zoek mij dan op, hijs je in die trouwjurk of dat pak, en maak je op voor de mooiste dag uit jullie leven! De trouwjurken en pakken hebben wij natuurlijk geregeld!