boomlinksc
boomrechtsb
Menu
Menu
pagina_burgermeesterb

THEATER

Ook voor lokaal theater is er een plek op TREK! Vanaf opening tot in de avond kun je genieten van verschillende theatershows. De kleinste bezoekers van TREK kunnen zich vermaken bij het kindertheater. Door het park zullen de verschillende theatergroepen promotie maken voor de show en kun je voor een paar euro kaartjes kopen!

In elke stad is er iets anders te zien en de laatste updates van de programmering zijn te vinden via het Facebook evenement waar jij heen gaat!

ADAM’S FAMILY

Even voorstellen...

Duece, Events en Entertainment is het vaste entertainment team van Festival TREK en heeft een doorlopend programma met verrassingselementen verspreid over het terrein! Bij TREK staan zij ook wel bekend als de ‘Adam’s Family’: een hechte groep van gedreven entertainers waarvan Adam, zoals hij dat zelf zegt, de ‘eindbaas’ is.

The Wicked Gambler vermaakt je met magische kaarttrucks en is hiernaast de meester van de Goochelshow.

Heb je een bijzondere boodschap voor een vriend(in) of een (nog) onbekende? Schrijf dan een postberichtje bij de postbode op TREK! Zij zal zorgen dat dit bij de juiste persoon terecht komt.

Zin in competitie? Het TREK, MEP- en VANGspel zijn niet meer weg te denken! Alles wat je nodig hebt is geduld, tactiek, reactievermogen en balans.

“We doen dingen met mensen in een kleine cirkel. Maar als je goed kijkt zie je een hele brede kring mensen die van een afstandje meeleven. Het concept, eten met theater, werkt”

Kortom, veel verrassende optredens, zowel op het terrein als in het theater!

theater_2019
theater_content_biechten

BIECHTEN

Het TREK dorp heeft een eigen pastoor en bij een pastoor hoort een kerk. Bij een kerk hoort biechten en dit kun je weer doen bij de pastoor. In het biechthokje, of aan de waslijn. Anoniem of niet, je vuile was buiten hangen zodat je opgelucht naar huis kan!

straattheater

Op het terrein is er genoeg te zien en te doen, straattheater is in alle hoeken te bekennen. Verschillende acteurs, kunstenaars, theatergezelschappen of groepen promoten hun werk. Alles mag en alles kan!

Leuk weetje; straattheater is één van de oudste vormen van theater en gaat terug naar de Middeleeuwen. Er bestonden nog geen theaters dus traden artiesten op, op markten en kermissen.

theater_content_straattheatera
theater_content_trouwen

trouwen

Elkaar het ‘ja’ woord geven? Dat kan! En wel door de enige echte BurgeRmeester als trouwambtenaar! Een TREK-huwelijk bij de kerk van TREK. Lijkt dit jullie wel wat? Zoek mij dan op, hijs je in die trouwjurk of dat pak, en maak je op voor de mooiste dag uit jullie leven! De trouwjurken en pakken hebben wij natuurlijk geregeld!

Scroll naar boven
Scroll naar top