boomlinksc
boomrechtsb
talent_2019

TALENT

Als BurgeRmeester van TREK geef ik lokaal talent de mogelijkheid om bijzondere kunsten te tonen aan een groot publiek op mijn bühne.

Bandjes (semi-akoestisch), theateracts, beeldhouwers, singer-songwriters, dansacts, schilders, kleinkunstenaars en al het ander getalenteerds is te zien tijdens alle edities van TREK vanaf opening tot ongeveer 20.00 uur!

Wij hanteren de ‘hoge hoed’ regeling. Het is verkapt straattheater dus hoe beter de act hoe meer geld er opgehaald wordt. Publiek bepaalt hierin zelf of zij iets over hebben voor een act en hoeveel dit is. Hierbij krijgt iedereen een gelijke kans om te laten zien wat hij of zij in huis heeft.

Komt dat zien en laat je verwonderen door alle unieke optredens!

Orange Swing

De ‘Orange Swing’ is de grote oranje tractor welke te vinden is op het terrein. Kom langs en geniet van de beste Blues en Soul. Neem plaats op de schommelbank met een hapje en drankje en laat je meevoeren met de muziek van het grote assortiment lp's. Schroom niet om je favoriete plaat aan te vragen!

music_orange_1500
music_platenbus_1500

PLATENBUS

Vanuit een oude brandweerwagen worden platen gedraaid met de rust van jaren terug. Muziek uit de jaren ‘30-’80, van Jazz, chansons tot tango.

Sinds zijn 16e jaar verzamelt Joep lp's en hij heeft dan ook een aardige verzameling opgebouwd. Omdat zijn interesse in muziek erg breed is, kan hij verschillende stijlen ten gehore brengen. Bij de Platenbus komen de voetjes dan ook op vele avonden van de vloer en wordt er door gedanst tot in de late uurtjes.

DJ

Durf jij een dansje te wagen op de beste discoklassiekers? Om de avond af te sluiten is er een DJ die de fijnste deuntjes bij het Gemeentehuis ten gehore brengt; dit alles van 20.00 tot 23.00 uur (donderdag, vrijdag en zaterdag).

dj_default2
Scroll naar boven