boomlinksc
boomrechtsb

INSCHRIJVINGEN FOODTRUCKS 2024

INSCHRIJVINGEN FOODTRUCKS 2024

Onderaan deze pagina bevindt zich het inschrijfformulier om deel te nemen aan Festival TREK 2024. Lees eerst goed deze criteria door.

Deelname criteria Festival TREK 2024:

Om deel te kunnen nemen aan Festival TREK dien je in het bezit zijn van een foodtruck. Met andere woorden; wij hebben helaas geen plek voor verkoopwagens, marktkramen of andere stands. Om de unieke Festival TREK sfeer neer te kunnen zetten hebben wij daarom alleen plaats voor foodtrucks met een nostalgische (oude) “retro” uitstraling en een passend geheel of iets wat hier op lijkt. Hiermee doelen we op het feit dat het plaatje moet kloppen; denk daarbij aan de combinatie van de uitstraling, het product dat verkocht wordt, de presentatie van zowel de foodtruck als de gerechten, maar ook dat er met enthousiasme gewerkt wordt.

Festival TREK staat voor een totale festival beleving waarbij wij veel investeren in aankleding & decoratie. Wij vragen aan alle foodtruckers om mee te denken over een extra beleving bij zijn of haar foodtruck. Dit kan iets zijn waar de bezoeker aan kan deelnemen of naar kan kijken, wat een extra dimensie geeft aan het festival; bijvoorbeeld een workshop, info/uitleggen waar producten vandaan komen, welk deel van het dier, plant of boom gebruikt wordt, etc. Ook kan hierbij gedacht worden aan een kleine attractie, spel of bezigheid waar de bezoeker aan kan deelnemen (denk hier bijvoorbeeld aan een oude grappige kermisattractie of een oud Hollands spelletje). Foodtrucks die hier iets leuks voor bedenken en de juiste uitstraling hebben komen in aanmerking voor voorrang bij de plaatsing.

Afgelopen jaren hebben we bij diverse foodtrucks ervaren dat de uitstraling, beleving en passie wezenlijk verschilt op het moment dat daar de ondernemer zelf in staat of dat er personeel voor wordt ingehuurd. Een actieve & positieve houding van de mensen in de foodtruck wordt vereist, aangezien wij dit als een essentieel onderdeel zien voor de totale beleving van de bezoeker op het festival.

We willen cateraars verzoeken om de bezoeker nog beter te bedienen door ook kleinere porties beschikbaar te stellen. Afgelopen seizoenen hebben we veelvuldig van bezoekers de vraag gekregen of we ook voor kleinere portionering konden zorgen, zodat er meer geproefd kan worden.

Per editie hebben we plek voor gemiddeld zo’n 30 foodtrucks, waarbij zeker ook plaats is voor lokale ondernemers uit de stad waar we te gast zijn. Uiteraard moeten ook deze lokale ondernemers voldoen aan alle criteria om deel te kunnen nemen.

We streven ernaar om een zo breed mogelijk assortiment en een kwalitatief hoogwaardig (biologische) assortiment aan food aan te bieden, waarbij originaliteit en diversiteit voorrang krijgt. Daarnaast wijzen we erop dat ook aankomend jaar weer een onafhankelijk voedselveiligheidsbureau de voedselketen op het festival monitort & controleert.
Ten behoeve van de complete informatie rondom eventuele deelnemers, werken we met een inschrijving; zo kunnen we op basis van deze complete info van alle foodtrucks keuzes maken in de plaatsing. Je kunt aankruisen aan welke edities je graag deel zou willen nemen.

Op het moment dat je ingeschreven bent gaan we kijken of je aan de criteria voldoet & wat de vestigingsplaats is. Uiteindelijk maken we een keuze op basis van uitstraling foodtruck, de ervaring, het soort food, de originaliteit, de extra beleving/activiteit en natuurlijk de ondernemer zelf.

Niet volledig ingevulde inschrijfformulieren zullen we niet in behandeling nemen. Het is dus noodzakelijk om alle gevraagde informatie in te vullen en/of mee te sturen.

Bij inschrijving kunnen we je geen garantie geven op een plaatsing tijdens Festival TREK 2024. Inschrijven kan tot en met 16 februari 2024. We zullen iedereen die zich ingeschreven heeft uiterlijk 01 maart 2024 op de hoogte brengen of hij/zij een plaats krijgt toegewezen en bij welke editie.

Kijk voordat je je inschrijft goed naar de foto’s en aftermovies van Festival TREK. Aan de hand hiervan kun je goed afwegen of jouw foodtruck eventueel past binnen het festival.

Met het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze voorwaarden.

Festival TREK 2024 vindt plaats op de onderstaande data* en steden*:

  • TREK Rotterdam 09 t/m 12 mei 2024
  • TREK Utrecht 16 t/m 20 mei 2024
  • TREK Maastricht 23 t/m 26 mei 2024
  • TREK Nijmegen 31 mei t/m 02 juni 2024
  • TREK Tilburg 07 t/m 09 juni 2024
  • TREK ‘s-Hertogenbosch 28 t/m 30 juni 2024
  • TREK Amsterdam 05 t/m 07 juli 2024
  • TREK Den Haag 30 aug t/m 01 sept 2024
  • TREK Utrecht – Jubileum editie 06 t/m 08 sept 2024

* onder voorbehoud wijzigingen
Inschrijvingen foodtrucks gaan uitsluitend via de website: www.festival-trek.nl

Prijzen stageld Festival TREK 2024

Bij Festival TREK werken we met vaste prijzen voor stageld & stroom per dag. De prijs van het stageld is gebaseerd op de ruimte die de foodtruck inneemt uitgedrukt in m2. Daarbij moet ook de extra ruimte van een overkapping/easy up tent die nodig is ten behoeve van de productie van food, sta-ruimte (achter bijvoorbeeld een bakfiets), etc meegerekend worden.

- Oppervlakte foodtruck  3-5 m2 € 260 per dag
- Oppervlakte foodtruck  5-7 m2 € 325 per dag
- Oppervlakte foodtruck  7-11 m2 € 380 per dag
- Oppervlakte foodtruck  11-15 m2 € 445 per dag
- Oppervlakte foodtruck  > 15m2 € 515 per dag
- Meebrengen (koel-) aanhanger € 65 per dag (standplaats in overleg)
- Uitbouw (naast, voor, achter foodtruck) <15m2  € 65 per dag
- Uitbouw (naast, voor, achter foodtruck) >15m2 € 95 per dag

Tijdens edities waar we op donderdag beginnen is het stageld voor deze donderdag 50% van het normale stageld (uitgezonderd Hemelvaartsdag). Dit geldt uitsluitend voor het stageld en niet voor de stroomkosten.  

- Stroom 2 x 230V (minimale afname) € 95 per dag
- Stroom 3 x 230V € 115 per dag
- Stroom 1 x 32A (380V) € 125 per dag

Scroll naar boven