boomlinksc
boomrechtsb
fun_zweefmolen_1500

fun fair

zweefmolen

Maak een rondje in de welbekende zweefmolen en zie TREK in een sneltreinvaart! Deze zweefmolen komt uit 1910 en is vroeger zelfs nog door een paard voortbewogen. Dit is één van de oudste nog in gebruik zijnde zweefmolens.

RUPS

Deze nostalgische kermisattractie is inmiddels al door drie generaties draaiende gehouden. De familie Vermolen heeft de rups in 1938 binnen de familie gebracht en inmiddels zorgt de attractie al ruim 75 jaar voor veel plezier bij jong tot en met oud. Vriendjes die samen fanatiek grijpen naar de kwast en als deze is gevangen, trots wordt ingeruild bij de kassa voor een vrijkaartje om de volgende rit gratis mee te gaan, is een veelvoorkomend beeld!

fun_rups_1500
schietsalon_2019

SCHIETSALON

Laat je schietkunsten zien bij de Schietsalon! Raak je het doel? Dan maak je kans op mooie prijzen!

Paardenderby

De paardenderby is een spannend gezelschapsspel, erg leuk voor jong en oud. Deelnemers racen tegen elkaar met paarden doormiddel van het rollen van een bal in gekleurde gaten. Wie het eerst bij de finish is heeft gewonnen en mag een prijs uitzoeken!

PLR57651 (Aangepast)
oudhollandsch_2019

OUD HOLLANDSE SPELLETJES

4 op een rij, Schaken, Dammen of Ringwerpen... Ben jij zo’n fanatiekeling die wel van een spelletje houdt? Verspreid over het terrein kun je onder anderen deze spellen vinden! Daag je tegenstander uit en maak je op voor een leuke pot!

Kom naar TREK en laat je verrassen door al het leuks!

Scroll naar boven