boomlinksc
boomrechtsb

FAQ

Via onze Facebookpagina of stedenpagina op deze website houden we je op de hoogte van de snelste en meest makkelijke route naar Festival TREK!  

Munten zijn niet nodig, je hoeft dus niet lang in de rij te staan, maar je kunt meteen overal bestellen! Ook hoef je je niet druk te maken of je wel voldoende contant geld bij je hebt, je kunt namelijk bij alle barren en de meeste food trucks pinnen. Wel zo makkelijk!

Festival TREK is gratis toegankelijk!
Bij de bestelling van het eerste drankje betaal je een kleine vergoeding van €2,95 voor een speciaal Festival TREK glas (een luxe wijn- of cocktailglas is € 3,95), een milieuvriendelijk hardplastic glas dat je het hele festival kunt gebruiken. Een tweede, derde of vierde drankje? Geef het glas af bij de bar, dan krijg je weer een schoongespoeld exemplaar terug.

Goed om te weten: er zit geen statiegeld op de TREK glazen. Neem het glas mee naar huis als souvenir of bewaar voor een volgende dag. Wel zo handig!

 

 

Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen.
Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. 

Festival TREK is geschikt voor alle leeftijden! De kleinste bezoekers van TREK kunnen zich vermaken bij het kindertheater, tijdens een kookworkshop en met de oud Hollandse spelletjes. Ook zorgt een ritje in één van de oude kermisklassiekers, zoals elk jaar, weer voor het nodige plezier voor jong en oud.  

Samen met alle foodtrucks en barren hebben we een mooi en divers aanbod voor je samengesteld. Eigen eten en drinken meenemen is dus niet toegestaan. 

Ja, maar hou er rekening mee dat Festival TREK in een stadpark plaatsvindt en er niet overal een verharde ondergrond is. 

Helaas zijn huisdieren bij Festival TREK niet toegestaan, dit is mede met het oog op hygiëne en veiligheid. Vanzelfsprekend maken wij voor hulphonden een uitzondering! 

Nee, dit is niet toegestaan. Als je nog geen 18 jaar bent zorg dan dat je samen met een meerderjarige bent. Dan ben je van harte welkom! 

Jazeker! Festival TREK is altijd op zoek naar leuk en goed talent. De BurgeRmeester van TREK biedt jullie tijdens het festival de mogelijkheid je kunsten te tonen aan een groot publiek in zijn BurgeRmeesterkamer. 

Dus bandjes (semi-akoestisch), theateracts, beeldhouwers, singer-songwriters, dansacts, schilders en kleinkunstenaars geef je op en wellicht zien we je al op de volgende editie van TREK.

Voor meer info:
Scroll naar boven