boomlinksc
boomrechtsb
pagina_burgermeesterb

BURGERMEESTER

Beste Bourgondiërs!

Dit jaar is het feest, want mijn Festival TREK bestaat 10 JAAR! En wat kwamen jullie in dit decennium met velen. Samen genoten we van heel veel lekker eten, koude drankjes, theater, live muziek, nostalgische kermisattracties en heel veel meer!

Iets waar ik als BurgeRmeester van dit reizende, bourgondische dorp maar al te trots op ben. Samen genieten en het leven groots vieren!

We begonnen in 2014 met de eerste edities in Utrecht en Den Haag. Dit smaakte al snel naar meer en tegenwoordig komen jullie dan ook met gemiddeld 275.000 Bourgondiërs per jaar ongedwongen genieten in ons smakelijke verblijf.

Tijdens ons eerste jubileum in 2018 heb ik met veel bravoure de miljoenste bezoeker van Festival TREK mogen verwelkomen. Wat was dat een mijlpaal op een prachtige zomerse dag in ‘s-Hertogenbosch! Ondertussen zitten we samen al weer ruim over de 2 miljoen bezoekers.

Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie in het komende jubileumjaar weer van harte welkom te heten in ‘onze’ prachtige parken. Dit jaar met nog meer verrassingen, lekkernijen en natuurlijk entertainment voor jong en oud.

Onze grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen; met alle zorg en liefde bereid!

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table bij één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras, de Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier of de Sangria & Bubbels Bar.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn Gemeentehuis en elders op het terrein de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en discodance hitjes.

Vanaf dit voorjaar doet de Festival TREK karavaan Rotterdam, Utrecht, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam en Den Haag.

En let op! Dit jaar eindigen we niet in Den Haag maar komen we een week later met een extra en speciale jubileumeditie in het Maximapark van Utrecht. Daar willen we samen met jullie 10 JAAR TREK groots vieren. Mis deze speciale jubileum editie dus niet en hou deze website en onze socials hierover goed in de gaten!

Benieuwd naar Festival TREK? Bekijk de foto’s en video’s van voorgaande edities voor een sneak-peek van wat je te wachten staat.

Tot dan! Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Aftermovie 2023

Scroll naar boven