boomlinksc
boomrechtsb
Menu
Menu
pagina_burgermeesterb

BURGERMEESTER

Beste Bourgondiërs!

Wat kwamen jullie vorig jaar met velen. Na jullie 2 jaar gemist te hebben vanwege alle corona perikelen deed me dit erg goed. Samen konden we eindelijk weer genieten en het bourgondische leven groots vieren!

Festival TREK bestaat al weer 9 jaar. Iets waar ik als BurgeRmeester van dit reizende, bourgondische dorp maar al te trots op ben.

Tijdens ons jubileum in 2018 heb ik met veel bravoure de miljoenste bezoeker van Festival TREK mogen verwelkomen. Wat was dat een mijlpaal op een prachtige zomerse dag in ‘s-Hertogenbosch!

We begonnen in 2014 met de eerste edities in Utrecht en Den Haag. Dit smaakte al snel naar meer en tegenwoordig komen jullie dan ook met gemiddeld 275.000 Bourgondiërs per jaar ongedwongen genieten in ons smakelijke verblijf. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie ook komend jaar weer van harte welkom te heten in ‘onze’ prachtige parken. Dit jaar met nog meer verrassingen, lekkernijen en entertainment voor jong en oud!

Vanaf dit voorjaar doet de TREK karavaan Rotterdam, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Utrecht,‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Amsterdam en Den Haag. Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide, nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Benieuwd naar Festival TREK? Bekijk de foto’s en video’s van voorgaande edities voor een sneak-peek van wat je te wachten staat.

Tot dan! Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Aftermovie 2022

Scroll naar boven
Scroll naar top