boomlinksc
boomrechtsb
pagina_burgermeesterb

BURGERMEESTER

Beste Bourgondiërs!

Festival TREK bestaat deze zomer alweer 7 jaar! Iets waar ik als BurgeRmeester van dit reizende, bourgondische dorp maar al te trots op ben!

We begonnen in 2014 met de eerste edities in Utrecht en Den Haag. Dit smaakte al snel naar meer en tegenwoordig komen jullie dan ook met gemiddeld 250.000 Bourgondiërs per jaar ongedwongen genieten in ons smakelijke verblijf. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie ook komend jaar weer van harte welkom te heten in ‘onze’ prachtige parken. Dit jaar met nog meer verrassingen, lekkernijen en entertainment voor jong en oud!

Vanaf dit voorjaar doet de TREK karavaan Rotterdam, Maastricht en Utrecht aan om vervolgens door te reizen naar Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam, Tilburg en Den Haag. Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgt met liefde weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen.
Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de wijnbar met een heerlijk terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt, wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Tot dan! Ik heb er TREK in!

Tot TREK!

BurgeRmeester van TREK

Aftermovie 2019

Scroll naar top