boomlinksc
boomrechtsb
Menu
Menu
pagina_burgermeesterb

BURGERMEESTER

Beste Bourgondiërs!

Wat was ik blij dat we in 2022 eindelijk weer door het land mochten trekken met mijn bourgondische dorp en al jullie enthousiasme te zien!

Tijdens ons jubileum in 2018 heb ik met veel bravoure de miljoenste bezoeker van Festival TREK mogen verwelkomen. Wat was dat een mijlpaal op een prachtige zomerse dag in ‘s-Hertogenbosch! Festival TREK bestaat al weer 8 jaar. Iets waar ik als BurgeRmeester van dit reizende, bourgondische dorp maar al te trots op ben.

We begonnen in 2014 met de eerste edities in Utrecht en Den Haag. Dit smaakte al snel naar meer en tegenwoordig komen jullie dan ook met gemiddeld 275.000 Bourgondiërs per jaar ongedwongen genieten in ons smakelijke verblijf. Ik voel me dan ook zeer vereerd om jullie jaarlijks welkom te heten in ‘onze’ prachtige parken met heel veel verrassingen, lekkernijen en entertainment voor jong en oud!

Vanaf aflopen voorjaar deed de TREK karavaan Rotterdam, Maastricht en Nijmegen aan om vervolgens door te reizen naar Utrecht,‘s-Hertogenbosch, Tilburg, Amsterdam en Den Haag. Een grote diversiteit aan mobiele trucks zorgde met liefde weer voor de lekkerste gerechten vanuit de origineelste keukentjes op wielen.

Jullie maakte een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Namen plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proefde verrassende ingrediënten of waagde je aan de smaakvol bereide, nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen werden een weekend lang getrakteerd. En gelukkig kon je je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met het heerlijke terras of in onze Biergarten met een ruim aanbod speciaalbier.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maakte een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars kregen de kans om op de bühne van mijn BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trok ook door het park om jullie te vermaken en oude kermisklassiekers zorgde voor het grootste plezier. Zodra de avond viel werd de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Benieuwd naar Festival TREK 2023? Bekijk de foto’s en video’s van voorgaande edities voor een sneak-peek van wat je te wachten staat.

Tot dan! Ik heb er TREK in!

BurgeRmeester van TREK

Aftermovie 2022

Scroll naar top